Jelenlegi hely

Immunitás & légutak

Bevált antioxidáns és vitamin forrás & könnyű fogyasztás

Immunitás & légutak
  • AMALAKI GYÖMBÉR ital hozzájárul az egészséges légzőrendszerhez és a légutak védelméhez. Támogatja az emésztőrendszer egészséges működését a C vitamin tartalom erősíti az immunrendszert.
  • CHYAWANPRASH segíti a finom energetikai összetevő, az ódzsasz képződését ezzel aktiválja az immunrendszert. A sokrétű összetevők jótékonyan hatnak a légzőrendszerre és a légutak megnyugtatására. Élénkít fáradság esetén, erősíti a vitalitást és segíti a szervezet teljes tisztulását.
  • AMALAKI termés naturál segíti a megfelelő emésztést, a C vitamin tartalom erősíti az immunitást és segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressz ellen.
-+
Ár: 8 990 Ft
áfával

Az immunrendszer akkor működik megfelelően, ha a test nincs túlzottan leterhelve toxikus anyagokkal, amelyek a vérkeringésben keringenek, és a testszövetekben lerakódnak. A vér keringésével és a szervezet méregtelenítésében a legfontosabb szerepet a májunk tölti be. Az ájurvéda a kurkumát kiváló eszköznek tartja a máj egészséges működéséhez és tisztításához.

Elkészítés

Ájurvédikus forró ital: 1 teáskanálnyi finomra őrölt keveréket (kb. 2g) öntsön le meleg vizzel (maximum 48 fok C). Jól keverje össze, ízlés szerint ízesítse mézzel.

Ájurvédikus elixír: 1 teáskanálnyit magában, vagy egy csésze meleg tejjel vagy vízzel leöntve. Ízletes italt készíthetünk egy teáskanálnyi elixírt 2,5 dl langyos vízben elkeverve.

Ajánlott adagolás

Az ital ajánlott napi adagja: 2 - 3 csésze

Az elixír ajánlott napi adagja: 1 teáskanál (azaz 5g/teáskanál) 2 – 3x naponta

A gyümölcs napi ajánlott adagja: 10 db naponta

Összetétel

Amalaki gyömbér ital: 1 db, ájurvédikus táplálkozási elixír Chyawanprash: 1 db, Amalaki termés naturál: 1 db