Jelenlegi hely

Z vašich ohlasů

Legalább 4 hónapja tartó makacs, száraz, görcsös köhögésemen enyhített azonnal a TULSI tea. Már az első tea után nem köhögtem éjszaka, végre tudtam aludni! Nappal is egyre kevesebbszer és egyre könnyebben köhögtem, és fokozatosan el is múlt 4-5 nap alatt. Ráadásul finom is!TULSI

Bozsár Gabriella, Budapest

I commend you for your holistic products and your newly created website which you have so nicely put together. Your products appear to be quite sound, healthy and most certainly beneficial, as I have used some of them in the past myself. I feel that it is always a great and honourable thing to see my fellow humans, trying their utmost to serve their brothers and sisters, with the very best products, in order to enhance or benefit health. My gratitude to you for creating such a high standard of excellence here and I look forward to visiting again soon.

Manatita, London, UK

I want to share my experience with Slesaka tea for joints. I worked in Norway on mountains and was carrying food, sometimes 50kg. My joints were aching. I drank 2-3 cups a day, the pain was gone. I have been drinking it now for 7 years.

Dusan

I highly recommend tea for sleep Ashwagandha. I was almost desperate, each second day without sleep. Ashwagandha worked immediately and helped me very much. It was more effective than calming pills!

Michal O.

Jó napot, két hónapja használom az ARJUNA teát a szívműködésre. Szívaritmia problémám van, de a tea segített. Nem érzem a szívritmuskihagyást vagy egyenetlenséget, jól érzem magam.

Olga

Jó napot, Már négy ájurvédikus herbateát kipróbáltam: NIMBA, ABHAYA, BHRINGARAJ és KANTAKARI, mindegyiknél pozitív hatással találkoztam, ezért nyugodtan ajánlom. Szeretnék köszönetet mondani a teák gyártójának és az importornek is.

Lucie Švestková

Már feléve használom a CHYAWANPRASH-t, és csak nagyon dicsérni tudom. Elkerült a megfázás, köhögés.. egyszerűen hosszú évek után elöszőr éltem át a telet nyugodtan.

Lukáš Kumprecht, Praha

Jó napot kívánok! Az ASHWAGANDHA tea alvási problémáimra valóban bevált. Ilyen hosszú és majdhogynem zavartalan alvásra már régen nem emlékszem. Köszönettel.

L.

A DALCHINI teát iszom. Napi háromszoros fogyasztás mellett, egy hét után kimehettem a kutyámmal és végigsétálhattam a virágos réten, anélkül, hogy tudatában lennék annak, hogy valamilyen allergiám van. Ezért befejeztem az allergológián az allergiám gyógyítását, mint szükségtelent. Köszönöm!

Marta K.

Jó napot kívánok! Sosem hittem volna, hogy a GOKSHURA tea megoldja a nyaki gerinc okozta egészségügyi problémáimat. Nagyon örülök, hogy már nincs semmi bajom. Mindenkinek melegen ajánlom.

Tomáš Katrnák, Znojmo

Üdvözlet, a SHUNTHI tea megoldotta néhány éves kitartó problémámat a felfújódással. Tényleg semmi sem segített, ezen a teán kívül!

Jana

Jó napot kívánok! Tényleg kipróbáltam a VIDANGA teát fogyásra, segített Köszönöm.

Üdvözlettel, Jeřábková M.

I am a medical doctor in Prague, Czech Republic. I work at a university hospital. Thanks to Everest Ayurveda company I had the opportunity to see or to hear of almost miraculous effects that your herb mixtures may have in some cases.

MUDr.Marie Mášková

Your teas are excellent and work amazingly well!

Shamita Achenbach, member of Wienna symphony orchestra

Jó napot kívánok! A NIMBA teát használom bőrproblémákra, néhány napos használat után elmúlt a viszketés és a kiütés eltűnt. A családban használjuk a VARUNA teát is vesére, az állandó fertőzés okozta problémákat megszüntette.

Mazačová D.

Dear sir or madam, while travelling your beautiful country a few weeks ago I bought some of the above mentioned tea and it seems to have a very favourable affect on blood/glucose levels. Thank you.

Emile van Rijswijk, Picton, New Zealand

Dear Sirs, my father applies therapy with Your diabetes tea, and results are very, very good (3,8). Thank You.

M. Miladinovic

A TULSI tea megfázásom során sokat segített, már két nap múlva elmúlt a torokkaparás. A legjobb benne, hogy csodálatosan átforrósít és nagyon ízletes! Tényleg ajánlom a téli hónapokra, ill. az influenzás időszakra bekészíteni!

Richard Tuma, Zbraslav