Jelenlegi hely

Immunitás & májtisztítás

Bevált antioxidáns és vitamin forrás & könnyű fogyasztás

Immunitás & májtisztítás
  • AMALAKI KURKUMA ital segíti a máj tisztulását és fenntartani a gyulladás mentes környezetet a szervezetben. Kedvezően hat a vérkeringés megtisztítására, ezzel segíti a bőrfelület szép kinézetét. A C vitamin tartalom erősíti az immunrendszert és növeli a vas felszívódását.
  • RAKTAPRASH segíti a májfunkciót, ezzel a vérképződést és a vas reciklációját is. Hozzájárul a máj gyulladással szembeni védelméhez, jótékonyan befolyásolja a vér keringését és segíti a vértisztulását.
  • AMALAKI termés naturál segíti a megfelelő emésztést, a C vitamin tartalom erősíti az immunitást és segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressz ellen.
-+
Ár: 8 440 Ft
áfával

Az immunrendszer akkor működik megfelelően, ha a test nincs túlzottan leterhelve toxikus anyagokkal, amelyek a vérkeringésben keringenek, és a testszövetekben lerakódnak. A vér keringésével és a szervezet méregtelenítésében a legfontosabb szerepet a májunk tölti be. Az ájurvéda a kurkumát kiváló eszköznek tartja a máj egészséges működéséhez és tisztításához

Elkészítés

Ájurvédikus forró ital: 1 teáskanálnyi finomra őrölt keveréket (kb. 2g) öntsön le meleg vizzel (maximum 48 fok C). Jól keverje össze, ízlés szerint ízesítse mézzel.

Ájurvédikus elixír: 1 teáskanálnyit magában, vagy egy csésze meleg tejjel vagy vízzel leöntve. Ízletes italt készíthetünk egy teáskanálnyi elixírt 2,5 dl langyos vízben elkeverve.

Ajánlott adagolás

Az ital ajánlott napi adagja: 2 - 3 csésze

Az elixír ajánlott napi adagja: 1 teáskanál (azaz 5g/teáskanál) 2 – 3x naponta

A gyümölcs napi ajánlott adagja: 10 db naponta

Összetétel

Amalaki kurkuma ital: 1 db, ájurvédikus táplálkozási elixír Raktaprash: 1 db, Amalaki termés naturál: 1 db