Jelenlegi hely

Immunitás & megfelelő emésztés

Bevált antioxidáns és vitamin forrás & könnyű fogyasztás

Immunitás & megfelelő emésztés
  • AMALAKI NATURAL ital hozzájárul a gyomor és béltraktus működéséhez. A C vitamin tartalom erősíti az immunrendszer működését, hozzájárul az energetikus metabolizmushoz, növeli a vas felszívódását és csökkenti a fáradságot és kimerültséget.
  • CHYAWANPRASH segíti a finom energetikai összetevő, az ódzsasz képződését ezzel aktiválja az immunrendszert. A sokrétű összetevők erősítik a szervezet egészének vitalitását, pozitívan hat az emésztésre, bélműködésre, és segíti a komplex bélflóra immunitását.
  • AMALAKI termés kardamommal segíti a megfelelő emésztést, a C vitamin tartalom erősíti az immunitást és segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressz ellen.
-+
Ár: 8 990 Ft
áfával

A szervezet megfelelő védekezőképességének és erős immunrendszerének a feltétele az egészséges emésztés és metabolizmus funkció, amely biztosítja a hét testszövet fokozatos táplálását, melynek végén a finom energetikai összetevő, az ódzsasz, képződik, amely a vírusok, baktériumok és fertőzések elleni aktív védekezésért felelős. 

Elkészítés

Ájurvédikus forró ital: 1 teáskanálnyi finomra őrölt keveréket (kb. 2g) öntsön le meleg vizzel (maximum 48 fok C). Jól keverje össze, ízlés szerint ízesítse mézzel.

Ájurvédikus elixír: 1 teáskanálnyit magában, vagy egy csésze meleg tejjel vagy vízzel leöntve. Ízletes italt készíthetünk egy teáskanálnyi elixírt 2,5 dl langyos vízben elkeverve.

Ajánlott adagolás

Az ital ajánlott napi adagja: 2 - 3 csésze

Az elixír ajánlott napi adagja: 1 teáskanál (azaz 5g/teáskanál) 2 - 3x naponta

A gyümölcs napi ajánlott adagja: 10 db naponta

Összetétel

Amalaki natural ital: 1 db, ájurvédikus táplálkozási elixír Chyawanprash: 1db, Amalaki termés kardamommal: 1db.