Jelenlegi hely

Immunitás & stresszoldás

Bevált antioxidáns és vitamin forrás & könnyű fogyasztás

Immunitás & stresszoldás
  • AMALAKI MORINGA ital adaptációs hatása alapján harmonizálja a szervezet pszichoszomatikus funkcióját és növeli a stressz elleni ellenálló képességét. A C vitamin tartalom erösíti az immunrendszent és czökkenti a fáradság és kimerültség érzetet.
  • CHYAWANPRASH segíti a finom energetikai összetevő, az ódzsasz képződését, ezzel aktiválja az immunrendszert. A sokrétű összetevők erősítik a szervezet egészének vitalitását, hozzájárul a pszichikai relaxációhoz, lelki egyensúlyhoz és támogatja a szív és érrendszer egészségét.
  • AMALAKI termés naturál segíti a megfelelő emésztést, a C vitamin tartalom erősíti az immunitást és segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressz ellen.
-+
Ár: 8 990 Ft
áfával

A legyengült immunitás a túlzott stresszből, kibillent pszichikai egyensúlyból, negatív érzelmekből, a szervezet elszennyeződéséből, az anyagcsere zavaraiból, nem megfelelő táplálkozásból és a helytelen életvitelből fakad. A nagymértékű stresszterhelés ingerlékenységet, nehéz kommunikációt és olyan érzetet ad, hogy senki sem ért meg minket.

Elkészítés

Ájurvédikus forró ital: 1 teáskanálnyi finomra őrölt keveréket (kb. 2g) öntsön le meleg vizzel (maximum 48 fok C). Jól keverje össze, ízlés szerint ízesítse mézzel.

Ájurvédikus elixír: 1 teáskanálnyit magában, vagy egy csésze meleg tejjel vagy vízzel leöntve. Ízletes italt készíthetünk egy teáskanálnyi elixírt 2,5 dl langyos vízben elkeverve.

Ajánlott adagolás

Az ital ajánlott napi adagja: 2 - 3 csésze

Az elixír ajánlott napi adagja: 1 teáskanál (azaz 5g/teáskanál) 2 – 3x naponta

A gyümölcs napi ajánlott adagja: 10 db naponta

Összetétel

Amalaki moringa ital: 1 db, ájurvédikus táplálkozási elixír Chyawanprash: 1 db, Amalaki termés naturál: 1 db