Jelenlegi hely

A HEGY EREJE

Erősíti a fizikai teljesítőképességet

A HEGY EREJE
  • Zingiber officinale fáradság esetén élénkít és kimerültség esetén erőt ad
  • Withania somnifera tonikumként hat az izmokra és energia forrás
  • Cinnamomum zeylanicum támogatja a vérkeringést és frissíti a szervezetet

A Himalája Solu Khumbu területén élő serpák eredetileg Kelet-Tibetből származnak. Szívélyes, erős és jó ellenálló képességű emberek, akik generációk óta ismerik a himalájai gyógynövények jótékony hatását, melyek hegyi útjaik során „ezer jak“ erejét adják nekik.

Nézze meg a gyógynövények kézi begyüjtését és a teák kézzel, hagyományos módon történő gyártását Nepálban   

Ár: 2 100 Ft
áfával

Összetétel

zingiber officinale, withania somnifera, asparagus racemosus, cinnamomum zeylanicum (kéreg), elettaria cardamomum, tinospora cordifolia, glycyrrhiza glabra, cymbopogon citratus

Súly

100 g szálas tea

Ajánlott adagolás

napi 1 - 5 csésze

Elkészítés

Egy teás kanál gyógynövény keveréket (kb. 2g) 3 – 5 percig főzzük, vagy leforrázunk 250 ml forró vízzel és 10 percig állni hagyjuk

Használat

A himalája gyógynövényeket hagyományosan legalább 3 – 5 percig kell főzni abban az esetben, hogyha a szervezet leki és testi funkcióit szeretnénk optimalizálni. Az így elkészített főzetnek erősebb hatása, lágy az íze és jótékonyan hat az emésztésre, amely nagyon fontos a jótékony hatással lévő himalájai gyógynövény kivonatok felszívódása végett. A tea fogyasztását a napi folyadékbevitel részének tekintjük, és a szervezet helyreállítani kívánt funkcióinak visszaállításáig isszuk. Tisztító gyógynövénykúra esetén a teákat 1 – 3 hónapig használja a dobozon feltüntetett napi adagolás szerint. Hagyjon egyhetes szünetet minden egyes doboz elhasználása után.

Egyszerre maximum kétféle tea használatát javasoljuk. Többféle teát lehet napi vagy heti rezsimben váltogatni a testi vagy lelki egészség egyensúlyának megbomlása esetén, amennyiben ezek általános megjelenési formáit szeretnénk normalizálni. A teákat mindig különisszuk, egy óra különbséggel. Amennyiben élénkítésre vagy megerősítésre használjuk, a gyógynövényeket elegendő kiáztatni. Ez estben a teákat korlátlan ideig fogyaszthatjuk. A gyógynövényfőzet optimális hatása eléréséhez fogyasszuk melegen és étkezés előtt. Minden tea sajátos íze a terapeutikus hatás része, és megfelel az ájurvéda hat íze tulajdonságának. Ezért nem ajánlott semmilyen édesítőszert hozzáadni.

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrendkiegészítő. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja száraz helyen 25°C alatt. Ne lépje túl a javasolt adagolást. Nem helyett esíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.
Származási hely: Nepál

Kapcsolódó termék