Jelenlegi hely

A RELAXÁCIÓS NYUGALOM

Elősegíti az ellazulást és relaxációt

A RELAXÁCIÓS NYUGALOM
  • Boerhaavia diffusa jótékonyan hat az idegrendszer megnyugvására és ellazulására
  • A kikapcsolódás és a kellemes pihenés érzését nyújtja
  • Nelumbo nucifera támogatja a pszichikai egyensúlyt és a lelki egészséget

Bután úgy ismert, mint „A mennydörgő sárkány földje”, a tibetiek által tradicionálisan „Lho Men Jong” – nak vagyis „A gyógynövények földjének” nevezték, termékeny lejtői és völgyei miatt, ahol több mint 600 féle egészségre jótékony hatású gyógynövény található. Az érintetlen természet és a misztikus táj a Himalája ölében rászolgált a butáni királyi legendára „a föld utolsó paradicsoma” elnevezésre.

Nézze meg a gyógynövények kézi begyüjtését és a teák kézzel, hagyományos módon történő gyártását Nepálban   

-+
Ár: 2 890 Ft
áfával

Összetétel

boerhaavia diffusa, nelumbo nucifera, glycyrrhiza glabra, cinnamomum zeylanicum (kéreg), withania somnifera, foeniculum vulgare, cymbopogon citratus

Súly

100 g szálas tea

Ajánlott adagolás

napi 2-3 csésze

Elkészítés

Egy teás kanál gyógynövény keveréket (kb. 2g) 3 – 5 percig főzzük, vagy leforrázunk 250 ml forró vízzel és 10 percig állni hagyjuk

Használat

A himalája gyógynövényeket hagyományosan legalább 3 – 5 percig kell főzni abban az esetben, hogyha a szervezet leki és testi funkcióit szeretnénk optimalizálni. Az így elkészített főzetnek erősebb hatása, lágy az íze és jótékonyan hat az emésztésre, amely nagyon fontos a jótékony hatással lévő himalájai gyógynövény kivonatok felszívódása végett. A tea fogyasztását a napi folyadékbevitel részének tekintjük, és a szervezet helyreállítani kívánt funkcióinak visszaállításáig isszuk. Tisztító gyógynövénykúra esetén a teákat 1 – 3 hónapig használja a dobozon feltüntetett napi adagolás szerint. Hagyjon egyhetes szünetet minden egyes doboz elhasználása után.

Egyszerre maximum kétféle tea használatát javasoljuk. Többféle teát lehet napi vagy heti rezsimben váltogatni a testi vagy lelki egészség egyensúlyának megbomlása esetén, amennyiben ezek általános megjelenési formáit szeretnénk normalizálni. A teákat mindig különisszuk, egy óra különbséggel. Amennyiben élénkítésre vagy megerősítésre használjuk, a gyógynövényeket elegendő kiáztatni. Ez estben a teákat korlátlan ideig fogyaszthatjuk. A gyógynövényfőzet optimális hatása eléréséhez fogyasszuk melegen és étkezés előtt. Minden tea sajátos íze a terapeutikus hatás része, és megfelel az ájurvéda hat íze tulajdonságának. Ezért nem ajánlott semmilyen édesítőszert hozzáadni.

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrendkiegészítő. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja száraz helyen 25°C alatt. Ne lépje túl a javasolt adagolást. Nem helyett esíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.
Származási hely: Nepál

Kapcsolódó termék

HIMALÁJA FRISSESSÉG

Az életenergia frissítése

HIMALÁJA FRISSESSÉG
2 890 Ft
-+

REGGELI ÉLÉNKÍTÉS

Ösztönzi az éber tudatot

REGGELI ÉLÉNKÍTÉS
2 890 Ft
-+

HARMÓNIA ELIXÍRJE

Harmonizálja a fizikai és a lelki funkciókat

HARMÓNIA ELIXÍRJE
2 890 Ft
-+

AZ ELMÉLKEDÉS TEÁJA

Nyugalmat és lelki egyensúlyt teremt

AZ ELMÉLKEDÉS TEÁJA
2 890 Ft
-+

A HEGY EREJE

Erősíti a fizikai teljesítőképességet

A HEGY EREJE
2 890 Ft
-+