Jelenlegi hely

Onkológiai terápia

Házi gyógykúra

Onkológiai terápia

Teák & elixírek

  • SHATAWARI onkológiai terápia alatt erősíti a szervezet ellenálló képességét  
  • CHYAWANPRASH antioxidánsként hat a testszövetek vitalitására és erősíti az immunrendszert

Ez az ájurvédikus gyógyító kúra alkalmas a szervezet védekező- és ellenálló képességének általános erősítésére. Az onkológiai megbetegedéseket mindhárom bioenergetikai alapelv (váta, pitta, kapha) pszichoszomatikus egyensúlyzavara okozza. Ennek oka a méreganyagokkal régóta túlterhelt szervezet, a kémiai rákkeltő anyagok negatív hatása, vagy az életritmus, az emésztőrendszer, az immunrendszer, illetve az elfojtott érzelmek hatására krónikusan fennálló zavart lelkiállapot.  Az emésztő tűz radikális csökkenése miatt a méreganyagok felhalmozódnak, és fokozatosan felemésztik a testszöveteket. Idővel csökken az ódzsasz és a tédzsasz termelődése, ami az immunrendszer zavarához, sejtintelligencia pusztulásához, lelki kilátástalansághoz és a hit elvesztéséhez vezet, amelyek fokozatosan gyengítik a szervezet belső erejét. Alkalmazza 1-6 hónapig diétás étrendddel és a szervezet teljes méregtelenítésével kiegészítve, amely magában foglalja a hús- és tejtermékek szigorú visszafogását, valamint a nyers zöldség- vagy gyümölcslevekre való áttérést. A női szervek onkológiai megbetegedése esetén használja a Nimba teát, kemoterápiás kezelés mellett pedig a Guduchi teát.

Kategórialista: onkológiai terápia

-+
Ár: 11 490 Ft
áfával

Elkészítés

Egy teáskanál gyógynövény teát (cca 2 g) forraljon 3 – 5 percig, vagy öntse le 250 ml forró vízzel és hagyja állni 10 percig.  

Ájurvédikus elixír: 1 teáskanál készítményt (5g/kanál)  2 – 3 X naponta  magában fogyasztva, vagy langyos tejjel, ill. vízzel leöblítve. Ízletes  ital készítéséhez keverjen el egy teáskanál készítményt  250 ml meleg vízben vagy tejben.

Ajánlott adagolás

A tea ajánlott adagja: 2-3 csésze naponta

Az elixír ajánlott adagja: 1 teáskanál (azaz 5 g / teáskanál) 2-3 naponta

Fogyassza reggel éhgyomorra, napközben étkezés előtt 1 órával és este lefekvés előtt.

Használat

A himalája gyógynövényeket hagyományosan legalább pár percig kell főzni abban az esetben, hogyha a szervezet leki és testi funkcióit szeretnénk optimalizálni. Az így elkészített főzetnek erősebb hatása, lágy az íze és jótékonyan hat az emésztésre, amely nagyon fontos a jótékony hatással lévő himalájai gyógynövény kivonatok felszívódása végett. A tea fogyasztását a napi folyadékbevitel részének tekintjük, és a szervezet helyreállítani kívánt funkcióinak visszaállításáig isszuk. Tisztító gyógynövénykúra esetén a teákat 1 – 3 hónapig használja a dobozon feltüntetett napi adagolás szerint. Hagyjon egyhetes szünetet minden egyes doboz elhasználása után. Egy teás kanál gyógynövény keveréket (kb. 2g) 3 – 5 percig főzzük, vagy leforrázunk 250 ml forró vízzel és 10 percig állni hagyjuk.

Egyszerre maximum kétféle tea használatát javasoljuk. Többféle teát lehet napi vagy heti rezsimben váltogatni a testi vagy lelki egészség egyensúlyának megbomlása esetén, amennyiben ezek általános megjelenési formáit szeretnénk normalizálni. A teákat mindig különisszuk, egy óra különbséggel. Amennyiben élénkítésre vagy megerősítésre használjuk, a gyógynövényeket elegendő kiáztatni. Ez estben a teákat korlátlan ideig fogyaszthatjuk. A gyógynövényfőzet optimális hatása eléréséhez fogyasszuk melegen és étkezés előtt. Minden tea sajátos íze a terapeutikus hatás része, és megfelel az ájurvéda hat íze tulajdonságának. Ezért nem ajánlott semmilyen édesítőszert hozzáadni.

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítő. Tartsa távol a  gyerekektől. Tárolja száraz helyen 25°C alatt. Ne lépje túl a javasolt adagolást. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Figyelmeztetés: Nem lkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.

Összetétel

Himalája ájurvédikus tea Shatawari: 1 db, ájurvédikus elixír Chyawanprash: 2 db