Jelenlegi hely

Immunitás & lelki egészség

Bevált antioxidáns és vitamin forrás & könnyű fogyasztás

  • AMALAKI LÓTUSZ ital támogatja a lelki egyensúlyt és a szívműködést. Jótékonyan hat az elme megnyugtatására és javítja az összpontosítást. A C vitamin tartalom optimalizálja a pszichikai állapotot és erősíti az immunrendszer működését.
  • CHYAWANPRASH segíti a finom energetikai összetevő, az ódzsasz képződését ezzel aktiválja az immunrendszert. A sokrétű összetevők antioxidánsként hatnak a testszövetek megújulására. Erősíti a szervezet egészének vitalitását, hozzájárul a pszichikai relaxációhoz, lelki egyensúlyhoz és támogatja a szív és érrendszer egészségét.
  • AMALAKI termés fahéj jótékonyan hat a szív és érrendszerre és az emésztőrendszer optimális működésére. A C vitamin tartalom erősíti az immunitást és segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressz ellen.
-+
Ár: 8 990 Ft
áfával

A lótuszvirágnak sok országban és kultúrában erős lelki jelentése van. A színe, illata és virága szépsége miatt a tisztaság, újjászületés, örökkévalóság és lelkiség szimbólumává vált. Az ájurvédikus gyógyászatban a lótuszt elsősorban az elme megnyugtatására, a koncentráció növelésére és a szívtevékenység élénkítésére használják.

Elkészítés

Ájurvédikus forró ital: 1 teáskanálnyi finomra őrölt keveréket (kb. 2g) öntsön le meleg vizzel (maximum 48 fok C). Jól keverje össze, ízlés szerint ízesítse mézzel.

Ájurvédikus elixír: 1 teáskanálnyit magában, vagy egy csésze meleg tejjel vagy vízzel leöntve. Ízletes italt készíthetünk egy teáskanálnyi elixírt 2,5 dl langyos vízben elkeverve.

Ajánlott adagolás

Az ital ajánlott napi adagja: 2 - 3 csésze

Az elixír ajánlott napi adagja: 1 teáskanál (azaz 5g/teáskanál) 2 – 3x naponta

A gyümölcs napi ajánlott adagja: 10 db naponta

Összetétel

Amalaki lótusz ital: 1 db, ájurvédikus táplálkozási elixír Chyawanprash: 1 db, Amalaki termés fahéj: 1 db