Jelenlegi hely

Immunitás & a szervezet fiatalítása

Bevált antioxidáns és vitamin forrás & könnyű fogyasztás

  • AMALAKI ASHWAGANDHA ital támogatja a szervezet regenerálását, természetes relaxációját és megfiatalodását. Hozzájárul a harmonikus lelki egészség állapotához. A C vitamin tartalom erősíti az immunitást és hozzájárul a szervezet megfelelő állapotához.
  • CHYAWANPRASH segíti a finom energetikai összetevő, az ódzsasz képződését, ezzel aktiválja az immunrendszert. A sokrétű összetevők erősítik a szervezet egészének vitalitását, antioxidánsként hat a testszövetek megfiatalodására és hozzájárul a pszichikai relaxációhoz.
  • AMALAKI termés citromfű segíti a megfelelő emésztést, a C vitamin tartalom erősíti az immunitást, hozzájárul az idegrendszer felfrissüléséhez és segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.
-+
Ár: 8 990 Ft
áfával

Az ájurvéda orvoslás egyik fő súlypontja a szervezet megfiatalításáról és regenerációjáról való gondoskodás, a hosszú és elégedett élet elérése érdekében, a hagyományos diagnosztika, természetes gyógyítás és a betegség keletkezésének megelőzésén kívül. A régi ájurvédikus szövegek szerint, a finom porrá őrölt amalakiból és az indiai zsensen, vagyis az ashwagandából készült ital szószerinti fordításban „isteni egészséget“ hoz a testbe.

Elkészítés

Ájurvédikus forró ital: 1 teáskanálnyi finomra őrölt keveréket (kb. 2g) öntsön le meleg vizzel (maximum 48 fok C). Jól keverje össze, ízlés szerint ízesítse mézzel.

Ájurvédikus elixír: 1 teáskanálnyit magában, vagy egy csésze meleg tejjel vagy vízzel leöntve. Ízletes italt készíthetünk egy teáskanálnyi elixírt 2,5 dl langyos vízben elkeverve.

Ajánlott adagolás

Az ital ajánlott napi adagja: 2 - 3 csésze

Az elixír ajánlott napi adagja: 1 teáskanál (azaz 5g/teáskanál) 2 – 3x naponta

A gyümölcs napi ajánlott adagja: 10 db naponta

Összetétel

Amalaki Ashwaganda ital: 1 db, ájurvédikus táplálkozási elixír Chyawanprash: 1 db, Amalaki termés citromfű: 1 db