Jelenlegi hely

FILTERES KOLLEKCIÓ

Relaxációs filteres teák

FILTERES KOLLEKCIÓ

A csomagolás 30 darab filteres relaxációs teát tartalmaz mindennapos használatra, a test megnyugtatására, pihentetésére, frissítésére, regenerálására, erősítésére és stimulálására. Élvezze a fahéj, gyömbér, kardamom, citromfű, menta, rózsa, indiai ginzeng (ashwagandha), a legendás jógagyógynövény a brahmi, vagy az emblica officinalis (amalaki) ájurvédikus kombinációinak csodálatos ízeit.

Nézze meg a gyógynövények kézi begyüjtését és a teák kézzel, hagyományos módon történő gyártását Nepálban   

-+
Ár: 2 890 Ft
áfával

Összetétel

Az összetétel minden tea leírásában megtalálható

Súly

30 x 2g eredeti tanúsítvánnyal rendelkező filteres ájurvédikus gyógynövény keverék

Ajánlott adagolás

3-4 csésze naponta

Elkészítés

A filtert öntsünk le forrásban lévő vizzel (250 ml), és 3–5 percig állni hagyjuk. Esetleg ízlés szerint adjon hozzá mézet.

Használat

A himalája gyógynövényeket hagyományosan legalább 3 – 5 percig kell főzni abban az esetben, hogyha a szervezet leki és testi funkcióit szeretnénk optimalizálni. Az így elkészített főzetnek erősebb hatása, lágy az íze és jótékonyan hat az emésztésre, amely nagyon fontos a jótékony hatással lévő himalájai gyógynövény kivonatok felszívódása végett. A tea fogyasztását a napi folyadékbevitel részének tekintjük, és a szervezet helyreállítani kívánt funkcióinak visszaállításáig isszuk. Tisztító gyógynövénykúra esetén a teákat 1 – 3 hónapig használja a dobozon feltüntetett napi adagolás szerint. Hagyjon egyhetes szünetet minden egyes doboz elhasználása után.

Egyszerre maximum kétféle tea használatát javasoljuk. Többféle teát lehet napi vagy heti rezsimben váltogatni a testi vagy lelki egészség egyensúlyának megbomlása esetén, amennyiben ezek általános megjelenési formáit szeretnénk normalizálni. A teákat mindig különisszuk, egy óra különbséggel. Amennyiben élénkítésre vagy megerősítésre használjuk, a gyógynövényeket elegendő kiáztatni. Ez estben a teákat korlátlan ideig fogyaszthatjuk. A gyógynövényfőzet optimális hatása eléréséhez fogyasszuk melegen és étkezés előtt. Minden tea sajátos íze a terapeutikus hatás része, és megfelel az ájurvéda hat íze tulajdonságának. Ezért nem ajánlott semmilyen édesítőszert hozzáadni.

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrendkiegészítő. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja száraz helyen 25°C alatt. Ne lépje túl a javasolt adagolást. Nem helyett esíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.
Származási hely: Nepál

Kapcsolódó termék

AZ ELMÉLKEDÉS TEÁJA

Nyugalmat és lelki egyensúlyt teremt

AZ ELMÉLKEDÉS TEÁJA
2 890 Ft
-+

HARMÓNIA ELIXÍRJE

Harmonizálja a fizikai és a lelki funkciókat

HARMÓNIA ELIXÍRJE
2 890 Ft
-+

A RELAXÁCIÓS NYUGALOM

Elősegíti az ellazulást és relaxációt

A RELAXÁCIÓS NYUGALOM
2 890 Ft
-+

REGGELI ÉLÉNKÍTÉS

Ösztönzi az éber tudatot

REGGELI ÉLÉNKÍTÉS
2 890 Ft
-+

A HEGY EREJE

Erősíti a fizikai teljesítőképességet

A HEGY EREJE
2 890 Ft
-+

HIMALÁJA FRISSESSÉG

Az életenergia frissítése

HIMALÁJA FRISSESSÉG
2 890 Ft
-+