Jelenlegi hely

Fokozott fáradtság és gyengeség

A fizikai gyengeség, a gyors kimerülés és az általános fáradtság legyengült immunitás és életenergia következménye. Vissza kell állítani a szervezetet a jó fizikai állapotba, és regenerálni kell a védekezőrendszerét is.

Ayurvédikus gyógynövénykeverékeink közül az Udana teát tudjuk ajánlani. A gyógynövénykombináció tartalmaz fahéjat (Cinnamomum zeylanicum), amely helyreállítja a szervezet teljesítőképességét és erősíti a szívet, gyömbért (Zingiber officinale), amely jól ismert élénkítő hatású, fáradtság, gyengeség és kimerültség esetén erősíti a szervezetet, és támogatja céltudatos erőfeszítéseinket, valamint fekete borsot (Piper nigrum), amely szintén nagyon élénkítő hatású, segíti az emésztést, melegíti a szervezetet és tehermentesíti a légutakat.

Az immunrendszer mélyreható regenerálódásához, amely hozzájárul a fizikai erő helyreállításához, a Rasaprash elixírt az Udana teával együtt is ajánljuk. Ez az elixír megtisztítja a nyirokcsomókat, táplálja a kimerült nyirokszövetet és elősegíti a fehérvérsejtek képződését. A benne lévő Amalaki (Emblica officinalis) regenerálja a testszöveteket és erősíti az immunitást, a kardamom (Elettaria cardamomum) helyreállítja az étvágyat és a jó emésztést, a hosszú kurkuma (Curcuma longa) gyulladáscsökkentő hatású, regenerálja a májat és a vérkeringést, a szent bazsalikom (Ocimum adapctenctum) olyan gyógynövény, amely erősíti a szervezet vitalitását kimerültség esetén, valamint a spárga (Asparagus racemosus), amely pozitív hatással van a jó mentális állapotra. A gyógynövényelixír tisztított vajat vagy ghít is tartalmaz, amely elősegíti a gyógynövények gyógyhatása érdekében a jó felszívódást, és önmagában is erősíti az Ódzsasz életenergiát.

Az Udana tea és a Rasaprash ayurvédikus kombinációját ajánljuk: krónikus fáradtság, gyengeség, kimerültség, depresszió, energiavesztés, regenerálódás és lábadozás esetén.

  •  Tea és elixír készítése: Egy teáskanálnyi gyógynövénykeveréket (kb. 2 g) 3-5 percig hagyjon forrni, vagy öntsön le 250 ml forró vízzel és hagyja 10 percig ázni. Az elixírből egyszerűen vegyen egy teáskanállal, és kortyoljon mellé meleg vizet vagy teát.
  • Ajánlott adagolás: Napi 2-3 csésze, teáskanálnyi elixírrel együtt. Ne étkezés közben vegye be, hanem legalább 1 órával étkezés előtt vagy után.

Kiválasztottunk néhány ajánlást az Ön számára:

Mielőtt kipróbáltam volna az Everest Ayurveda teákat, nem volt olyan tea, ami segített volna rajtam. Az Önök teái az otthoni elsősegélycsomagom szerves részét képezik, és folyamatosan lenyűgöznek a hatásaik. Munka után nem tudok UDANA nélkül lenni. - Jan Mazanec, Masszázsterápia, Prága

Üdvözlöm, kiváló tapasztalataink vannak az Önök himalájai teáival. Az UDANA segít nekünk a fáradtság ellen. A Shatawarit 8 cm-es cisztára használtuk, tíz nap után eltűnt. Az orvos nem hitt az ultrahangos képnek! - Martina, Džoudy üzlet

Ajánlott termékek

UDANA

Élénkítés & teljesítménynövelés

UDANA
2 890 Ft
-+

RASAPRASH

Táplálkozás & energia

RASAPRASH
3 750 Ft
-+

Regisztráció az ájurvédikus újság és az újdonságok megküldéséhez

A regisztrációkor kitöltött adatokat a személyes adatok feldolgozására érvényes szabályok szerint dolgozzuk fel. Bármikor kijelentkezhet az újdonságok fogadásából, ha rákattint a kijelentkezésre, vagy a saját beállításaimat aktualizálja az e-mail alsó részében. A személyes adatok védelméről további tájékoztatás a www.everest-ayurveda.hu oldalunkon található.