Jelenlegi hely

BHRINGARAJ

Gondoskodás a hajról

 

  • Eclipta alba vagy "a haj uralkodója" segít fenntartani a bőr és a haj optimális állapotát
  • hozzájárul a máj és az epehólyag megfelelő működéséhez
  • Terminalia bellirica belső ápolószerként hat a haj növekedésére és minőségére
  • Centella asiatica elősegíti a perifériás keringést és a bőr vérellátását
  • Glycyrrhiza glabra elősegíti a bőr egészségét

 

Nézze meg a gyógynövények kézi begyüjtését és a teák kézzel, hagyományos módon történő gyártását Nepálban   

Kategórialista: haj, növekedést, őszülés, kihullás, erősség, bőrkiszáradás, korpa, viszketés, pikkelysömör

-+
Ár: 2 890 Ft
áfával

Elkészítés

Egy teás kanál gyógynövény keveréket (kb. 2g) 3 – 5 percig főzzük, vagy leforrázunk 250 ml forró vízzel és 10 percig állni hagyjuk

Ajánlott adagolás

napi 2 - 3 csésze

Használat

A himalája gyógynövényeket hagyományosan legalább 3 – 5 percig kell főzni abban az esetben, hogyha a szervezet leki és testi funkcióit szeretnénk optimalizálni. Az így elkészített főzetnek erősebb hatása, lágy az íze és jótékonyan hat az emésztésre, amely nagyon fontos a jótékony hatással lévő himalájai gyógynövény kivonatok felszívódása végett. A tea fogyasztását a napi folyadékbevitel részének tekintjük, és a szervezet helyreállítani kívánt funkcióinak visszaállításáig isszuk. Tisztító gyógynövénykúra esetén a teákat 1 – 3 hónapig használja a dobozon feltüntetett napi adagolás szerint. Hagyjon egyhetes szünetet minden egyes doboz elhasználása után.

Egyszerre maximum kétféle tea használatát javasoljuk. Többféle teát lehet napi vagy heti rezsimben váltogatni a testi vagy lelki egészség egyensúlyának megbomlása esetén, amennyiben ezek általános megjelenési formáit szeretnénk normalizálni. A teákat mindig különisszuk, egy óra különbséggel. Amennyiben élénkítésre vagy megerősítésre használjuk, a gyógynövényeket elegendő kiáztatni. Ez estben a teákat korlátlan ideig fogyaszthatjuk. A gyógynövényfőzet optimális hatása eléréséhez fogyasszuk melegen és étkezés előtt. Minden tea sajátos íze a terapeutikus hatás része, és megfelel az ájurvéda hat íze tulajdonságának. Ezért nem ajánlott semmilyen édesítőszert hozzáadni.

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrendkiegészítő. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja száraz helyen 25°C alatt. Ne lépje túl a javasolt adagolást. Nem helyett esíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.

Összetétel

eclipta alba, terminalia bellirica, centella asiatica, glycyrrhiza glabra, emblica officinalis, curcuma longa

Súly

100 g szálas tea

Kapcsolódó termék

KESHAPRASH

Haj és bőr

3 750 Ft
-+

NIMBA

Bőrápolás

2 890 Ft
-+

KALAMEGHA

Máj & epe

2 890 Ft
-+

PITTA

Nyugtató & kiegyensúlyozottság

2 890 Ft
-+