Idegrendszer

Az idegszövet (mahjja) magában foglalja a csontvelőt és a központi idegrendszert. Ez biztosítja a tudatos érzékelést, a tudatalatti tevékenységet és az idegrendszeri információk továbbítását az érzékelő és mozgató idegeken keresztül az agyközpontba.

Az idegrendszer tartalmazza az agy és agyidegek működését, a gerincvelő és a gerincvelői idegek felfüggesztését. Az agytörzsből tizenkét koponyaideg ered: a szagló-, a látó-, a szemmozgató-, a koponyacsigolya-, a háromosztatú-, az abducens-, a járomcsont-, a halló- egyensúly-, a nyelv-garat-, a vagus-, a járulékos és a nyelv alatti ideg.

Az idegszövet a tapasztalatok és élmények folyamatos felhalmozódása alapján alakítja ki az emberben az én- és személyiségérzetet. Összekapcsolja a testi funkciókat, a hormonális tevékenységet, az érzelmeket, az elmét és a mentális tudatot a hét csakra energiarendszerével. Az endokrin mirigyek közvetlenül a véráramba bocsátanak ki hormonokat, és tevékenységük biztosítja a nemzés, a növekedés, a fejlődés, az anyagcsere és az életfunkciók stabilizálásának folyamatát.

Az egészséges idegszövet lehetővé teszi a tiszta észlelést és a helyes megértést, fokozza az életenergiát és az optimizmust, fejleszti a karizmát és az intuíciót. Ennek a szövetnek a mellékterméke a szemfehérje folyadék, a könny és a szemváladék.

A memóriaproblémákra és a károsodott agyműködésre vonatkozó ajánlásokat a Gyenge koncentráció és memória, a pszichológiai problémákra vonatkozó ajánlásokat a Szorongás és depresszió, az elalvási problémákra vonatkozó ajánlásokat az Elalvás és alvás.

Idegrendszer

BRAHMI

Agytevékenység ösztönzése

2 890 Ft
-+

GOTU KOLA

Agyfunkciók degenerációja

2 890 Ft
-+

RAJANI

Koordináció & idegrendszer működés

2 890 Ft
-+

JATAMANSI

Pszichikai relaxáció & leki egyensúly

2 890 Ft
-+

ASHWAGANDHA

Pihenés & alvás

2 890 Ft
-+

ALOCHAKA

Szem & látásfunkciók

2 890 Ft
-+