Jelenlegi hely

MARICHA

Alacsony vérnyomás

MARICHA
  • Nardostachys jatamansi segít a vérnyomás normálisértékének megtartásában
  • Ocimum sanctum támogatja a szívműködést és a szervezet vitalitását
  • Zingiber officinale hozzájárul a szervezet élénkítéséhez fáradtság és gyengeség esetén
  • Cinnamomum zeylanicum jótékonyan hat az emésztőrendszerre
  • Withania somnifera idegfeszültség és stressz esetén segít fenntartani a lelki egyensúlyt

Nézze meg a gyógynövények kézi begyüjtését és a teák kézzel, hagyományos módon történő gyártását Nepálban   

Kategórialista: alacsony vérnyomás, ájulás, szédülés, keringésrendszer működés, szövetek vérbősége

-+
Ár: 2 890 Ft
áfával

Elkészítés

Egy teás kanál gyógynövény keveréket (kb. 2g) 3 – 5 percig főzzük, vagy leforrázunk 250 ml forró vízzel és 10 percig állni hagyjuk

Ajánlott adagolás

napi 2 - 3 csésze

Használat

A himalája gyógynövényeket hagyományosan legalább 3 – 5 percig kell főzni abban az esetben, hogyha a szervezet leki és testi funkcióit szeretnénk optimalizálni. Az így elkészített főzetnek erősebb hatása, lágy az íze és jótékonyan hat az emésztésre, amely nagyon fontos a jótékony hatással lévő himalájai gyógynövény kivonatok felszívódása végett. A tea fogyasztását a napi folyadékbevitel részének tekintjük, és a szervezet helyreállítani kívánt funkcióinak visszaállításáig isszuk. Tisztító gyógynövénykúra esetén a teákat 1 – 3 hónapig használja a dobozon feltüntetett napi adagolás szerint. Hagyjon egyhetes szünetet minden egyes doboz elhasználása után.

Egyszerre maximum kétféle tea használatát javasoljuk. Többféle teát lehet napi vagy heti rezsimben váltogatni a testi vagy lelki egészség egyensúlyának megbomlása esetén, amennyiben ezek általános megjelenési formáit szeretnénk normalizálni. A teákat mindig különisszuk, egy óra különbséggel. Amennyiben élénkítésre vagy megerősítésre használjuk, a gyógynövényeket elegendő kiáztatni. Ez estben a teákat korlátlan ideig fogyaszthatjuk. A gyógynövényfőzet optimális hatása eléréséhez fogyasszuk melegen és étkezés előtt. Minden tea sajátos íze a terapeutikus hatás része, és megfelel az ájurvéda hat íze tulajdonságának. Ezért nem ajánlott semmilyen édesítőszert hozzáadni.

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrendkiegészítő. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja száraz helyen 25°C alatt. Ne lépje túl a javasolt adagolást. Nem helyett esíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.

Összetétel

nardostachys jatamansi, ocimum sanctum, zingiber officinale, cinnamomum zeylanicum, withania somnifera, curcuma longa, tinospora cordifolia, piper nigrum, elettaria cardamomum

Súly

100 g szálas tea

Kapcsolódó termék

RASAPRASH

Táplálkozás & energia

RASAPRASH
3 750 Ft
-+

RAKTAPRASH

Vér & máj

RAKTAPRASH
3 750 Ft
-+

RANJAKA

Vérképzés támogatása & vaspótlás

RANJAKA
2 890 Ft
-+

VYANA

Periférikus keringés támogatása

VYANA
2 890 Ft
-+

ARJUNA

Szívműködés

ARJUNA
2 890 Ft
-+