Jelenlegi hely

SLESAKA

Izületek mozgékonysága

SLESAKA
  • Tinospora cordifolia támogatja az izületek optimális működését
  • Hozzájárul a porcok táplálásához és állapotuk normalizációjához
  • Erősíti a mozgásszervek általános ellenálló képességét
  • Cinnamomum cassia kedvezően hat az izületek mozgékonyságára
  • Mentha arvensis segít ellazítani az izom és az izületek merevségét

Nézze meg a gyógynövények kézi begyüjtését és a teák kézzel, hagyományos módon történő gyártását Nepálban   

Kategórialista: izületek, porcok, inszalagok, merevség, köszvény, reuma, artróza, izületi duzzanat

-+
Ár: 2 890 Ft
áfával

Elkészítés

Egy teás kanál gyógynövény keveréket (kb. 2g) 3 – 5 percig főzzük, vagy leforrázunk 250 ml forró vízzel és 10 percig állni hagyjuk

Ajánlott adagolás

napi 2 csésze

Használat

A himalája gyógynövényeket hagyományosan legalább 3 – 5 percig kell főzni abban az esetben, hogyha a szervezet leki és testi funkcióit szeretnénk optimalizálni. Az így elkészített főzetnek erősebb hatása, lágy az íze és jótékonyan hat az emésztésre, amely nagyon fontos a jótékony hatással lévő himalájai gyógynövény kivonatok felszívódása végett. A tea fogyasztását a napi folyadékbevitel részének tekintjük, és a szervezet helyreállítani kívánt funkcióinak visszaállításáig isszuk. Tisztító gyógynövénykúra esetén a teákat 1 – 3 hónapig használja a dobozon feltüntetett napi adagolás szerint. Hagyjon egyhetes szünetet minden egyes doboz elhasználása után.

Egyszerre maximum kétféle tea használatát javasoljuk. Többféle teát lehet napi vagy heti rezsimben váltogatni a testi vagy lelki egészség egyensúlyának megbomlása esetén, amennyiben ezek általános megjelenési formáit szeretnénk normalizálni. A teákat mindig különisszuk, egy óra különbséggel. Amennyiben élénkítésre vagy megerősítésre használjuk, a gyógynövényeket elegendő kiáztatni. Ez estben a teákat korlátlan ideig fogyaszthatjuk. A gyógynövényfőzet optimális hatása eléréséhez fogyasszuk melegen és étkezés előtt. Minden tea sajátos íze a terapeutikus hatás része, és megfelel az ájurvéda hat íze tulajdonságának. Ezért nem ajánlott semmilyen édesítőszert hozzáadni.

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrendkiegészítő. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja száraz helyen 25°C alatt. Ne lépje túl a javasolt adagolást. Nem helyett esíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.

Összetétel

tinospora cordifolia, cinnamomum cassia, mentha arvensis, cinnamomum zeylanicum, pinus sylvestris

Súly

100 g szálas tea

Kapcsolódó termék

ASTHIPRASH

Csont & izületek

ASTHIPRASH
3 750 Ft
-+

GOKSHURA

Hátizom ellezítása

GOKSHURA
2 890 Ft
-+

SHALARI

Vizeleti anyagcsere & izületek

SHALARI
2 890 Ft
-+

KAPHA

Élénkítés & vitalitás

KAPHA
2 890 Ft
-+

JACKFRUIT gyümölcs

Vitamin C, A & proteinek

JACKFRUIT gyümölcs
1 900 Ft
-+