Jelenlegi hely

GOKSHURA

Hátizom ellezítása

GOKSHURA
  • Tribulus terrestris segít feloldani az izomfeszültséget és az izommerevséget
  • Withania somnifera hozzájárul a mozgásszervek teljes relaxációjához
  • Jótékonyan hat a hátizomzat mozgóképességére
  • Hozzájárul az optimális fizikai és mentális állapothoz
  • Zingiber officinale erősíti a szervezet energiáját és vitalitását
  • Asparagus racemosus kedvezően hat az idegrendszer és az izomszövet ellazulására

Nézze meg a gyógynövények kézi begyüjtését és a teák kézzel, hagyományos módon történő gyártását Nepálban   

Kategórialista: ágyéki gerinc, mellkasí, nyaki gerinc, izommerevség, görcsösség, porckorongsérv, isiász, gyulladt ülőideg

-+
Ár: 2 890 Ft
áfával

Összetétel

tribulus terrestris, withania somnifera, asparagus racemosus, inula helenium, tinospora cordifolia, zingiber officinale

Súly

100 g szálas tea

Ajánlott adagolás

napi 2 - 3 csésze

Elkészítés

Egy teás kanál gyógynövény keveréket (kb. 2g) 3 – 5 percig főzzük, vagy leforrázunk 250 ml forró vízzel és 10 percig állni hagyjuk

Használat

A himalája gyógynövényeket hagyományosan legalább 3 – 5 percig kell főzni abban az esetben, hogyha a szervezet leki és testi funkcióit szeretnénk optimalizálni. Az így elkészített főzetnek erősebb hatása, lágy az íze és jótékonyan hat az emésztésre, amely nagyon fontos a jótékony hatással lévő himalájai gyógynövény kivonatok felszívódása végett. A tea fogyasztását a napi folyadékbevitel részének tekintjük, és a szervezet helyreállítani kívánt funkcióinak visszaállításáig isszuk. Tisztító gyógynövénykúra esetén a teákat 1 – 3 hónapig használja a dobozon feltüntetett napi adagolás szerint. Hagyjon egyhetes szünetet minden egyes doboz elhasználása után.

Egyszerre maximum kétféle tea használatát javasoljuk. Többféle teát lehet napi vagy heti rezsimben váltogatni a testi vagy lelki egészség egyensúlyának megbomlása esetén, amennyiben ezek általános megjelenési formáit szeretnénk normalizálni. A teákat mindig különisszuk, egy óra különbséggel. Amennyiben élénkítésre vagy megerősítésre használjuk, a gyógynövényeket elegendő kiáztatni. Ez estben a teákat korlátlan ideig fogyaszthatjuk. A gyógynövényfőzet optimális hatása eléréséhez fogyasszuk melegen és étkezés előtt. Minden tea sajátos íze a terapeutikus hatás része, és megfelel az ájurvéda hat íze tulajdonságának. Ezért nem ajánlott semmilyen édesítőszert hozzáadni.

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrendkiegészítő. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja száraz helyen 25°C alatt. Ne lépje túl a javasolt adagolást. Nem helyett esíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.
Származási hely: Nepál

Kapcsolódó termék

KUDZU

Izomzat erősítése

KUDZU
2 890 Ft
-+

VARUNA

Vese & húgyutak

VARUNA
2 890 Ft
-+

UDANA

Élénkítés & teljesítménynövelés

UDANA
2 890 Ft
-+

MAMSAPRASH

Izomzat & erő

MAMSAPRASH
3 750 Ft
-+

ASTHIPRASH

Csont & izületek

ASTHIPRASH
3 750 Ft
-+