Jelenlegi hely

DALCHINI

Légutak

  • Ocimum sanctum kedvezően hat a légúti üregek átjárhatóságára
  • Glycyrrhiza glabra segít fenntartani a kényelmes légzést
  • Hozzájárul a felső légutak optimális átjárhatóságához
  • Cinnamomum zeylanicum jótékony hatással van a légző rendszerre
  • ajánlott inhaláláshoz az orrüregek átjárhatóságáért

Nézze meg a gyógynövények kézi begyüjtését és a teák kézzel, hagyományos módon történő gyártását Nepálban   

Kategórialista: általános, széna, allergiás nátha, prüszkölés, szemégés, orr és szemüreg váladék, orrgarat gyulladás

-+
Ár: 2 890 Ft
áfával

Elkészítés

Egy teás kanál gyógynövény keveréket (kb. 2g) 3 – 5 percig főzzük, vagy leforrázunk 250 ml forró vízzel és 10 percig állni hagyjuk

Ajánlott adagolás

napi 2 - 3 csésze

Használat

A himalája gyógynövényeket hagyományosan legalább 3 – 5 percig kell főzni abban az esetben, hogyha a szervezet leki és testi funkcióit szeretnénk optimalizálni. Az így elkészített főzetnek erősebb hatása, lágy az íze és jótékonyan hat az emésztésre, amely nagyon fontos a jótékony hatással lévő himalájai gyógynövény kivonatok felszívódása végett. A tea fogyasztását a napi folyadékbevitel részének tekintjük, és a szervezet helyreállítani kívánt funkcióinak visszaállításáig isszuk. Tisztító gyógynövénykúra esetén a teákat 1 – 3 hónapig használja a dobozon feltüntetett napi adagolás szerint. Hagyjon egyhetes szünetet minden egyes doboz elhasználása után.

Egyszerre maximum kétféle tea használatát javasoljuk. Többféle teát lehet napi vagy heti rezsimben váltogatni a testi vagy lelki egészség egyensúlyának megbomlása esetén, amennyiben ezek általános megjelenési formáit szeretnénk normalizálni. A teákat mindig különisszuk, egy óra különbséggel. Amennyiben élénkítésre vagy megerősítésre használjuk, a gyógynövényeket elegendő kiáztatni. Ez estben a teákat korlátlan ideig fogyaszthatjuk. A gyógynövényfőzet optimális hatása eléréséhez fogyasszuk melegen és étkezés előtt. Minden tea sajátos íze a terapeutikus hatás része, és megfelel az ájurvéda hat íze tulajdonságának. Ezért nem ajánlott semmilyen édesítőszert hozzáadni.

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrendkiegészítő. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja száraz helyen 25°C alatt. Ne lépje túl a javasolt adagolást. Nem helyett esíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.

Összetétel

ocimum sanctum, glycyrrhiza glabra, cinnamomum zeylanicum (kéreg), myrica rubra, cinnamomum zeylanicum (levél), curcuma zedoaria

Súly

100 g szálas tea

Kapcsolódó termék

TULSI

Légzőrendszer & nyaki régió

2 890 Ft
-+

GOPAL

Kényelmes légzés

2 890 Ft
-+

KAPHA

Élénkítés & vitalitás

2 890 Ft
-+

PRANA

Vitalitás & életenergia

2 890 Ft
-+

NAGARA

Nyirokrendszer & immunitás

2 890 Ft
-+

KATPHALA

Testhőmérséklet és testi gyengeség

2 890 Ft
-+

MANJISHTA

Immunrendszer erősítés

2 890 Ft
-+

KARAVI

Irritáló ételek & érzékeny vastagbél

2 890 Ft
-+

CHYAWANPRASH

Egészség & immunitás

4 300 Ft
-+