Vitalitás & életenergia

  • Withania somnifera erősíti az életenergiát és a szervezet általános vitalitását
  • Centela asiatica támogatja az agyműködést, a figyelmet, a gondolkodást és a mentális egészséget
  • Ocimum sanctum jótékonyan hat a légzőszervek egészségére és a szívműködésre
  • Inula helenium nyugtató hatással van a nyaki régióra és a légutakra
  • Zingiber officinale hozzájárul a test természetes ellenálló képességéhez és erősíti az immunrendszert
  • Piper nigrum erősíti az idegrendszer ellenálló képességét

Nézze meg a gyógynövények kézi begyüjtését és a teák kézzel, hagyományos módon történő gyártását Nepálban   

Kategórialista: köhögés, rekedtség, hangszál, váladék, légszomj, asztma, hörghurut, tüdőgyulladás, izgatottság, migrén

-+
Ár: 2 890 Ft
áfával

Elkészítés

Egy teás kanál gyógynövény keveréket (kb. 2g) 3 – 5 percig főzzük, vagy leforrázunk 250 ml forró vízzel és 10 percig állni hagyjuk

Ajánlott adagolás

napi 2 csésze

Használat

A himalája gyógynövényeket hagyományosan legalább 3 – 5 percig kell főzni abban az esetben, hogyha a szervezet leki és testi funkcióit szeretnénk optimalizálni. Az így elkészített főzetnek erősebb hatása, lágy az íze és jótékonyan hat az emésztésre, amely nagyon fontos a jótékony hatással lévő himalájai gyógynövény kivonatok felszívódása végett. A tea fogyasztását a napi folyadékbevitel részének tekintjük, és a szervezet helyreállítani kívánt funkcióinak visszaállításáig isszuk. Tisztító gyógynövénykúra esetén a teákat 1 – 3 hónapig használja a dobozon feltüntetett napi adagolás szerint. Hagyjon egyhetes szünetet minden egyes doboz elhasználása után.

Egyszerre maximum kétféle tea használatát javasoljuk. Többféle teát lehet napi vagy heti rezsimben váltogatni a testi vagy lelki egészség egyensúlyának megbomlása esetén, amennyiben ezek általános megjelenési formáit szeretnénk normalizálni. A teákat mindig különisszuk, egy óra különbséggel. Amennyiben élénkítésre vagy megerősítésre használjuk, a gyógynövényeket elegendő kiáztatni. Ez estben a teákat korlátlan ideig fogyaszthatjuk. A gyógynövényfőzet optimális hatása eléréséhez fogyasszuk melegen és étkezés előtt. Minden tea sajátos íze a terapeutikus hatás része, és megfelel az ájurvéda hat íze tulajdonságának. Ezért nem ajánlott semmilyen édesítőszert hozzáadni.

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrendkiegészítő. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja száraz helyen 25°C alatt. Ne lépje túl a javasolt adagolást. Nem helyett esíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára.

Összetétel

withania somnifera, centella asiatica, ocimum sanctum, inula helenium, zingiber officinale, tinospora cordifolia, glycyrrhiza glabra, piper nigrum, piper longum

Súly

100 g szálas tea

Kapcsolódó termék

TULSI

Légzőrendszer & nyaki régió

2 890 Ft
-+

DALCHINI

Légutak

2 890 Ft
-+

GOPAL

Kényelmes légzés

2 890 Ft
-+

NAGARA

Nyirokrendszer & immunitás

2 890 Ft
-+

KATPHALA

Testhőmérséklet és testi gyengeség

2 890 Ft
-+

MANJISHTA

Immunrendszer erősítés

2 890 Ft
-+

CHYAWANPRASH

Egészség & immunitás

4 300 Ft
-+